Meillä täällä Ranskanmaalla sujuu kaikki "vanhaan" malliin. Kesä on saapunut ja koirien lempipuuhaa on pallo-, letku-, ja vesileikit. Amélie ei olekaan enää meillä se pallokunkku, vaan se on meidän pikku tirriäinen: Georgie. Georgie on yksi Siirin pennuista, mutta sen lapsuus oli epäonninen. Se katkaisi jalkansa viiden viikon iässä ja se jouduttiin operoimaan ja laittamaan rautaa luihin. Luulimme jo, että selviämme siitä tuolla leikkauksella, mutta ammattitaidoton lääkäri, joka leikkasi, ei tiennyt, että luut kasvavat eri tahtiin ja Georgien kyynärpäähän tuli uutta leikkausta vaativa vamma luiden kasvaessa.
Noin 1,5 kuukautta sitten Georgie leikattiin uudestaan ja nyt ennuste on hyvä. 100% normaalia siitä ei ehkä koskaan tule, mutta jos lähelle niin hyvä.
Georgiella on jo uusi koti perheen luona, joka muuttaa heinäkuussa Englannista Ranskaan. Siihen saamme pitää tätä ihanaa nassikkaa luonamme. Ihana tapaus on kyllä tämäkin Siirin pennuista ja uskomattoman reipas ja urhea pieni tyttö.



Amélie ja Georgie ovat erottamattomat. Nämä kaksi jaksaisivat veivata aamusta iltaan yhdessä. Huolenamme on kuinka Amélie masentuu kun Georgie lähtee, mutta 4 koiran kanssa lentomatkustaminen on äärimmäisen vaikeaa, joten päätös oli pakko tehdä :(



Hellettä on riittänyt viimepäivinä +25-30 asteen tienoilla, niinpä nuo nelijalkaiset käyttävät uima-allasta aika ahkeraan. Pikku-Georgiekin on oppinut jo uimaan ja löytämään rappusen josta päästä ylös.



Pärskettä ja loisketta!



K.Kulkunen looooooooikkkkkaaaaaa!!!!




Ja kukahan sen pallon aina saikaan??