Jee!

Nyt on kuulkaa mahtava homma pikku Parsoneilla! Olemme saaneet oman metsälenkkipolun!!!! Meidän naapuri (joka omistaa maat meidän ympärillä) kaatoi metsää meidän pohjoispuolelta melkoisen alueen. Metsäraktori jätti mennessään sellaiset jäljet, joita pitkin pystyy hyvin kävelemään. Jäljet kiertävät koko metsäalueen ja menevät vielä siitä ristiin rastiinkin, että saa lenkin tehtyä. Olemme kiertäneet nyt melkein päivittäin tuon lenkin ja arvatkaa onko koirat innoissaan, kun omalta pihalta pääsee ilman hihnaa vapaana mettälenkille! Nämä on niitä maalaiskoiran etuisuuksia :)  Ympärillä on metsää ja peltoa, eikä ole pelkoa että vastaan tulisi ketään, kun sinne ei mene edes tietä!  Naapurimme on antanut meille luvan pitää polkua yllä omia lenkkejä varten. Arvatkaapa onko Elmeri into piukeena haistelemassa kaikkia risukasoja.

 

Elmeristä on muuten tullut melkoinen myyräntappokone. Muutaman kerran se on kannettu niskavilloista keskeltä peltoa pois kun pojalta tahtoo mennä tuo "kuulo" kun se saa vainun. Parin  "kurmootuksen" jälkeen se on taas pysynyt kiltisti omalla tontilla. Tänään se löysi metästä ison risukasan mistä se sai hirveän myyrävainun! Jätkä tunki ittensä sinne "juhannuskokkoon" vaikka mistä rakosesta. Joka sivulta tungettiin risukon sekaan ja viimeiseksi vielä piti sukeltaa kasan päältä kohti saalista. Voi että oli sitte jännää! Saimi vaan kattoo hölmistyneenä vierestä et mitä toi jätkä oikein duunaa, en mie vaan menis??? Tälläkertaa tosin myyrä jäi saamatta :(

 

Palloleikeistä mummeli tosin on innoissaan edelleenkin ja kummasti tuohon pötkylään tulee vauhtia kun otetaan pallot esiin!!! Sen suhteen tosin mikään ei ole muuttunut, että Saimi saa pallon vain silloin tällöin haltuunsa, ja silloinkin "puolivahingossa". Täytyy pitää sen itsetuntoa koholla heittämällä välillä tarkoituksella helppoja, ja ai että se pomppelehtii polleena pallo suussa kun se sen kerrankin saa :)!!! Kattokaa ny tossakin kuvassa ku mummu on innoissaan!!! Näyttää ihan joltain Tao Tao:lta :) :) :)