Huhhelihuijaa! kyllä on taas Helsinkikerroin vähäksiaikaa täynnä, kiitos vaan :) Poistumme ihan tyytyväisenä takaisin tänne maaseudulle.. Olimme siis lauantaina Voittaja 2009- ja tänään Pohjoismaiden voittaja 2009 näyttelyssä.

Ihmettelette varmaan tuota otsikkoa... eli nuo luvut kuvaavat tätä viikonloppua.

2000/1000 kuvaa automäärää joka pyrki messukeskukseen. 2000 autoa on se määrä joka pyrki messualueelle kun se joka sinne mahtuu oli varmaan lähempänä sitä tuhatta... Sen puolen tunnin matoajelun ja jonotuksen jälkeen kun lauantaiaamuna vihdoinkin pääsimme parkkialueen portille, niin vastassa oli vain venäjää murtava mies joka totesi,  "ei olla parkkipaikkoja, kaikki olla taynna". Kun kysyttiin että minneppä sitten saataisiin auto, niin vastaus oli, "emmina tiada". Kello kävi eteenpäin ja kehän alku lähestyi ja mieleeni piirtyi lause "haista sinä kuule venäläinen paska"! En kuitenkaan sivistyneenä ihmisenä niin sanonut vaan purin hammasta ja pidin suuni kiinni, jonka seurauksena verenpaineeni nousi tuohon noin 160/120 tuntumaan, päätellen siitä että silmästäni katkesi verisuoni, jota ei yleensä koskaan tapahdu.

Siinä vaiheessa jännitys teki tepposet myös työstressin aikanaan pilaamalle vatsalle, joka alkoi myös oireilla -> noh, siitä sitten vessan hakuun... 20/0 , 20 kuvaa ihmislukua vessajonossa ja 0 sitä lukua jonka olisi toivonut jonossa olevan....

Onneksi kehä oli tälläkertaa kuitenkin reilusti myöhässä ja sinne ehdittiin ajoissa. Elmeri ei paljoa ressaa, oli tilanne mikä tahansa. Elmeri is cool...allways... Elmerin maskuliininen miehekkyys ei kuitenkaan Veli-Pekkaan oikein uponnut ja kommentti oli taas kerran tuttu, liian vahva. Olin jo tähänkin miettinyt valmiiksi kommentin tuomarille: "Elmeri onkin mies, eikä mikään mansikanpomija", mutta tuomarimuutoksesta johtuen ajattelin, ettei se välttämättä johtaisi kuitenkaan haluttuun lopputulokseen.... Tulos EH/2

1260727781_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

"Mun kalut on kunnossa, entäs sun"?

Arvostelu:

Hyvän kokoinen ja mittasuhteiltaan oikea, hieman jo raskaanpuoleinen uros. Voimakkaat posket. Hieman kapea alaleuka. Roteva rintakehä. Vahva luusto. Himan luisu lantio. Erittäin hyvä karvapeite ja paksu nahka. Hyvät sivuliikkeet. Voisi olla astetta kevyempi.

Aika monta maskuliinista sanaa mahtui tuohon arvosteluun, mutta antaapa naisten valita, kumpi teidän mielestä olisi parempi. Nyt kaikki hemaisevat Parsontytöt nokka ruutuun ja äänestysnappulaa painamaan. Kumman Elmerin TE valitsisitte?

Elmeri vahvana ja maskuliinisena

1246127494_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Elmeri hoikkana ja kevyenä (Kuva ON manipuloitu)

 1260727564_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vihdoinkin "aikuisten kehään pääsi myös meitin "Pikku-Siiri", esimmäistä kertaa junioriluokkaan. Vähän oli meidän pieni maalaistyttö ihmeissään tuolla ison maailman hulinassa, eikä keskittyminen meinannut onnistua ollenkaan. Kauheesti kaikkee tapahtu kokoajan ympärillä ja kaikki piti nähdä! Kaikkia ihmisiäkin olis halunnu mielistellä, tuomariakin piti mielistellä mut sekään ei auttanu. Joinkuin päästiin poukkoilemalla kehä läpi ja sijoituttiin junnunartuissa kolmanneksi arvosanalla EH.

Arvostelu:

Hyvin narttumainen. Hyvän kokoinen, tasapainoinen kokonaisuus, jolla seistessä erittäin hyvät mittasuhteet. Ilmeikäs narttumainen pää. Hyvä rintakehä. Hyvät, tasapainoiset kulmaukset. Vielä pentupehmeä karvapeite, tulee karkeutua. Liikkuu tänään ryhdittömästi. Seistessä miellyttävä.

Raskaan päivän jälkeen raahauduimme sitten hotellille lepäilemään ja koiria lenkittämään, hotellin kulmalla sitten ihmeteltiin maalaisina, että mihin suuntaan mentäisiin, kun ei metsää eikä nurmikkoa näy missään. Siiri joutui melkein paniikkiin siinä liikenteen melskeessä, ei meillä maalla tommosta. ÄITI ÄKKIÄ KOTIIN!!!  Huone oli oikein kiva ja mukava, mutta tokihan oli lauantai-ilta ja kaikki suomalaiset kynnellekykenevät poikamiehet olivat menossa tulisuudelmaan naistentansseihin. Siiri muisti ilmoittaa jokaisesta humalaisesta yöllä joka kömpi takaisin huoneeseen nukkumaan. Siiri ei tykännyt...

 Sunnuntai, uusi päivä, uusi maha, uusi tuomari, uusi mahdollisuus...

1260727699_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Onneksi parsonkehä alkoi sunnuntaina aamulla heti yhdeksältä, niin parkkipaikatkaan eivät olleet ehtineet täyttyä tälläkertaa. Vatsakin toimi ja elämä hymyili. Elmeri otti taas lunkisti tuttuun tyyliinsä ja esiityi varmasti ja hyvin kehässä. Tälläkertaa hähdlerikään ei sählännyt niin hermona kun eilen. Norjalainen tuomari myös piti Elmeristä ja tuloskin oli heti parempi, ERI ja luokkavoitto. Pääsimme siten myös paras uros kehään, mutta siitä seurasta lensimme kyllä hyvin nopeasti ulos.

Arvostelu:

Mycket bra typ, kunde önsk nogot ädlade huvud som är mer utifylld under ögon. Nogot öppet i vinkling fram, kort överarm. Bra överlinge svanansättning? Tillrkt vinklad bak. Rör sig mycket bra bak, ngt ostabilt fram. Mycket bra päls.

1260727739_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Siukku-piukkukin pääsi taas säheltämään kehään ja tuomaria naurattikin tylleröisen liika innokkuus. Tuomari jotenkin "arvasi", kun kysyi ikää ja vastasin että 9kk. Voi sehän on aivan vauva vielä, nauroi tuomari. No niinhän se on ja sitä oli myös "kehäpoukkoilu". No eihän vauvalta voi vaatia liikoja... Tuomari kuitenkin tykkäsi Siiristä ja siskostaan Ginistä ja sanoi, että vuoden päästä ne ovat exellent! Tämä lämmitti mieltä. Siiri sijoittui siis taas luokassaan kolmanneksi saaden EH:n.

1260727717_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Arvostelu:

Mycket feminin liten baby. Bra huvud & uttryckt. Gott vinklad skuldrar, men nogot korta överarm. Bra överlinje, exc svansansättning. Nogot knapp knä? vinklar. Rör sig bra från sidan. Men nogot ostabilt fram o bred. Nogot öppet päls.

Sunnuntain iloisin yllätys oli kun Elmerin mummu, After Barnakin Falling Rain "Kirppu" nappasi Pohjoismaiden Voittaja-tittelin. Kun kirppua rapsuttelin ennen kehää, niin yhtä lunkisti tuo mummu kyllä ottaa, ja katse on sama kun elmerillä :) Ihana mummu!

1260727771_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tästä jatkuu näyttelykenttiemme valloitus Ranskanmaalla ja ehkä eteläisemmässä Euroopassa hmmm. siitä tuleekin mielenkiintoista... Miltäpä kuulostaisi Vatikaanivaltion muotovalio???? (toki tulemme kesäisin hakemaan tarvittavat korvamerkit vielä suomesta) , . Mutta myös niistä toilailuista voit lukea jatkossa täältä :)

Päätän raporttini viikonlopulta tähän.