Voihan.... Voihan.... prr...saaa.....vttt...hel.....voi venäjä!!!!

1260473627_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Että tällänen näky oli tänään vastassa sängyssä kun kotiin tulin. Meidän pikku söpyliini, prinsessa, äitin pikku enkeli ja mussukka, oli sitten päättänyt stylistää mun uusimmat, parhaimmat, pehmeimmästä lampaannahasta tehdyt nilkkurit, jotka mun piti laittaa viikonloppuna messarin näyttelyyn! Ja juuri nyt, kun mulla ei ENÄÄ ole sitä kenkäkauppaa!!!! Tätä ennen kengät on saaneet olla ihan rauhassa.... Ja kaikista niistä kengistä mitä tuossa eteisessäkin on, niin juuri nämä piti valita....MIKSI!!! Olis ollu kroksia ja muuta mitä ois mieluummin saanu syödä...

Mummulla oli nuorena aivan sama juttu. Silloin olin aloittanut just kenkäkauppiaana, eli abaut 13,5 vuotta sitten. Silloin raaskin ensimmäistä kertaa otta itselleni oikein kunnolliset kalliit kengät. Muistan, että ne oli Clarksin krokotiilinnahkaiset korkokengät, tosi hienoa nahkaa ja hyvät jalassa. Piilotin ne kaappiin taaimmaiseksi kaikkien kenkien taakse. Noh, mummupa (silloin vielä nuori tyttö) oli avannut kaapin ja ja jättänyt kaikki muut kengät paikoilleen, mutta kaivanut ne juuri ostetut upouudet clarksit sieltä kaapin perukoilta ja pureskellut ne uuteen uskoon töissä ollessani.... Kovasti mummua siinä kiittelin kotiin tullessani. Että mistä ihmeestä nämä Miselin tytöt tunnistavat juuri nuo kalleimmat kengät??? Kysyn vaan!!! Kallis maku!! :)

Elmeri tuhosi vain mun thaimaasta tuodut kymmenen vuotta vanhat rantaläpykkäät, joten äitin kukkaro kiittää :)

Kai mää tuun sit krokseissa sinne messariin... Antakaa anteeks, Siirin syy....

Niin ja tämä kenkäsyömäri söpyliini, äitin pikku enkeli ja mussukka, pääsi sitten kalenteritytöksi. Ja kun kyseessä on kesäkuva niin toivotaan että on keskiaukeaman tyttö :) :) :)

1260473856_img-d41d8cd98f00b204e9800998e