03.JPG

Nyt on sitten tämäkin ihanuus tullut koettua (tosin puolessavälissä vasta ollaan:) Meitin Siukkuliini löysi sulhasen ja kuinkas sitten kävikään? Tässä on tulos...

04.JPG

Mammauintia. Siiri saunoi ja ui ihan viimeiselleen asti. Viimeisinä päivinä täällä on myös ollut todella kuuma, joten vilvoittava vesi on tehnyt hyvää viimeisillään raskaana olevalle.

01.JPG

02.JPG

Pentujen syntymisen odottelu oli puuduttavan pitkä, varsinkin loppuajasta kun näki että toisen vatsa on aivan halkeamispisteessä ja pennut zumbaa aamusta iltaan massussa. Allekirjoittanutkin ehti jo hieman panikoimaan ja hermostumaan ennen h-hetkeä, ja pelkäämään kaikkea pahinta.... Mutta onneksi te koiraihmiset Suomessa ja kasvattaja Jaana, antoi hyviä neuvoja ennen h-hetkeä, pirautinpa Mikkeliinkin keskellä yötä, kun meni lupaamaan ;)

Lisäksi olen saanut korvaamatonta apua täältä Ranskasta kasvattaja Karine Rouille:lta. Kiitos siitä!

05.JPG

Tässä jää Pamela Anderssonkin kakkoseksi!

06.JPG

Siiri-mamma lempipuuhassaan: "letkuntappopuuhassa"

07.JPG

08.JPG

Améliesta on tullut meidän perheen super-pallonhakija, uimari, sekä uimahyppääjä. Elmeri jää sille vauhdissa kakkoseksi :) Amélie menee myös itsekseen uimaan. Se heittää pallon suustaan altaaseen ja hyppää itse perässä. Ei mikään tyhmä tyttö :)

09.JPG

 Ja taas jäi Elkku kakkoseksi.....

21. elokuuta 2011 klo 0:35

Synnytys alkoi lauantain ja sunnuntain vastaisena yönä noin puoli yksi Ranskan aikaa, kun heräsin siihen kun Siiri ähelsi jalkojeni taitteessa (jossa se aina nukkuu). Olimme siirtyneet jo vierashuoneeseen, jossa pennutuksen oli määrä tapahtua. Ensimmäiset lapsivedet ja vihreät "mömmöt" tulivat siis sänkyyn.....

13.JPG

Siitä hetkestä ei kauaa mennyt kun ensimmäinen pentu "Geronimo" syntyi 0:35. Siiri tiesi heti mitä tehdä. Se rikkoi sikiöpussin, söi istukan ja katkaisi napanuoran ja nuoli pentua voimakkaasti. Kun Siiri sai tuon kaiken tehtyä niin toinen pentu alkoikin tehdä tuloaan..

 

12.JPG

Ilme kertoo kaiken! (olen pahoillani että tukka on noin huonosti keskellä yötä....)

 

11.JPG

Siiri-Mamma ja Geronimo, Gelmeri, Gladiator, Georgie, Grace Kelly ja Gorgeous Boy

14.JPG

Pentujen määrä tuli meille "pienenä yllätyksenä", kun ultrassa lääkäri sanoi että ainakin 2, ehkä 3. Joten se siitä ultran luotettavuudesta.... Voipi olla että jatkossa en enää ultraan mene, kun ei siitä varsinaista "hyötyä" ole. Kyllä sen muutenkin sitten näkee onko narttu raskaana vai ei :)

16.JPG

Geronimo ja Grace Kelly päikkäreillä

17.JPG

Gladiator ja Georgie samoissa puuhissa. Georgie vaikuttaa hieman rauhallisemmalta nartulta.

15.JPG

10.JPG

Pojat nukkumassa (Gladiator ja Geronimo) Se on kyllä jännä miten jo noin pienestä pennusta alkaa näkemään vähän tuota luonnetta. Tämä alempi nimettiin Gladiatoriksi, kun sillä on hieman "kyynärpää" taktiikka tissille mentäessä, tuntuu hyvin vilkkaalta, joten luulenpa että luonnetta löytyy..... Geronimo on sitten hieman rauhallisempaa sorttia.

24.JPG

Geronimo (uros)

23.JPG

Gelmeri (uros) myös rauhallisen oloinen

20.JPG

Gladiator (uros)

18.JPG

Georgie (narttu)

19.JPG

Grace Kelly (narttu)

21.JPG

Gorgeous Boy (uros) Minun tämänhetkinen suosikki....<3 Niin, meillehhän ei siis tule neljättä Parsonia......eihän..... mutta tämän kohdalla tulee vaikeaa.....huoh

22.JPG

Gorgeous Boy on ainut jolla on merkki muuallakin kuin päässä.

SIIRI PENTUJEN KANSSA 22.8.2011

Tässä sitä nyt tapitetaan pentulaatikkoa 24/7, telkkaria ei paljoo tarvita nyt.

KATSO KUVAT PENTUEESTA

Pennuista on jo tullut kysymyksia, mutta jos olet jostakusta kiinnostunut, niin ota ihmeessä yhteyttä: [email protected]