Kirjoitetaan nyt välillä oikein ihmistenkin suulla kun noilla koiruleilla on niin paljon puuhaa keskenään ettei ne kerkiä nyt kirjotteleen... Meillä on mennyt täällä Siirin kanssa todella hienosti, kaikki on mennyt juuri niin kuin suunniteltiinkin. Elmeri on ottanut Siirin vastaan hienosti, eikä se millään malttaisi odottaa että se kasvaa isommaksi. Elmerin pinna on Siirin suhteen todella pitkä ja se jaksaa peuhata ja painia sen kanssa tuntitolkulla. Elmerin on hellentänyt otteitaan sen mukaan kun Siiri on ilmoittanut vinkauksella jos on liian raju ote. Kaikesta päätellen Siiri nauttii myös painista isoveljen kanssa täysin rinnoin, koska jos käskemme Elmerin lopettamaan, että Siiri saisi olla rauhassa, niin sitten Siiri tekee oikein "kommandohypyn" Elmerin kimppuun ja homma jatkuu tytön toimesta. Elmeri on osoittanut luonteensa upeuden tässäkin suhteessa.

1240145181_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämän hienon poseeraus-potretin takana on se perinteinen HK:n blöö!

Lisäys 19.4. klo 21

Pai-tu-vei, Saimihan näyttää tuossa kuvassa ihan MTV3:n pöllöltä

1240163689_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Saimi on edennyt Siirin kanssa aivan samalla tavalla kuin Elmerinkin kanssa, hitaasti, päivä ja sentti kerrallaan. Siiri kyllä kunnioittaa Saimin murinaa, antaa sen olla rauhassa, ja hyökkää sitten Elmerin kimppuun. Saimi seurailee tyynenä sivusta näiden kahden peuhaamista ja murahtaa ainoastaan jos hänen päälleen tullaan.

Siiristä tulee varmasti juuri sellainen elämänkumppani Elmerille kun ajateltiinkin. Vauhtia ainakin riittää!!!! Siiri on osoittautunut melkoiseksi "pippurimimmiksi" (ylläri ylläri), rohkeaksi, mutta silti melkoiseksi äitin sylivaavaksi. Yöt Siiri nukkuu joko meidän tyynyjen välissä, tai jomman kumman kaulalla.....  Siiri on oppinut pyytämään "hissillä sänkyyn". Kun Siiri haluaa sänkyyn niin se vinkuu sängyn vieressä, silloin lasken käteni alas kämmenpuoli ylöspäin sormet harallaan. Siiri nousee kättä vasten ja puristaa etutassut ranteen ympäri ja asettaa mahan kämmenelle. Ja silloin parsonhissi nousee sänkyyn!!!

Siirissä on myös uskomattoman paljon Saimimaisia piirteitä, miten sen nyt sanoisi, pientä blondin vikaa. Noh, blondeilla on aina kivempaa! Siiri on onnistunut juoksemaan jo 2 kertaa ulkotarhan verkkoaitaa päin. Vieläpä parin minuutin sisällä... Muks - oho! No eihän sitä huomaa....  Siirissä on myös stuntmanin vikaa. Kun ne peuhaavat Elmerin kanssa, niin Elmerin ei tarvitse kuin hipaista nenällä, niin Siiri heittää suurin piirtein voltin ja pyörähtää vielä kolme kertaa ympäri! Omiin jalkoihin on myös tullut sotkeuduttua jatkuvasti.... hankalaa!!! Toni meinasi kusta housuunsa kun nauroi eilen tytön syömäpuuhia. Siiri söi kupilla suurella ruokahalulla, kun yhtäkkiä peräpää lähti nousemaan ilmaan. Perä nousi ja nousi, kunnes tyttö kippasi pää kupissa voltin eteenpäin. Miten se onnistuikin!!!????

Täällä elämä siis rullaa mukavasti eteenpäin, kesää odotellessa!

1240140497_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1240141011_img-d41d8cd98f00b204e9800998e