1285617471_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ei voi olla totta että melkein 2kk on edellisestä päivityksestä?? Mihin tämä aika oikein menee??

Vaikka blogi ja kirjoittaja on ollut aivan jumissa, niin koirat ovat olleet kyllä kaikkea muuta kuin "jumissa". Siirin iho on parantunut täysin kesäisestä ihovaivasta ja Siiri onkin ollut taas oma ihana itsensä, iloinen ja energinen ilopilleri, joka lauleskelee kauniisti meille joka päivä. Rakkautta Siirillä taas riittää ylitsepursuavan paljon ja pusutulvasta on saanut osansa niin me kuin Elmerikin.

1285617569_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Siiri söpöliini

Elmerilläkin riittäisi rakkautta yllikyllin, mutta hieman erilaista laatua kuin Siirillä, nimittäin Elkulla jäi hieman kaivelemaan tuo Enskan kesäinen seksiloma, kun raasu joutui nenä kiinni ikkunassa seuraamaan kun Enska vietti "laatuaikaa" Billy tytön kanssa. Elmeri ei millään meinaa ymmärtää, miksei hänen charminsa pure naisiin. Vanha "kissa" kaveri onkin ollut kovassa käytössä tuon jälkeen, niin kovassa käytössä, että kissalta repesi nahka ja suolet tulivat pihalle. Lisäksi kissassa alkoi olemaan jo niin "syvädunkkis", että oli pakko saatella se "kissojen taivaaseen". Mutta ei hätää, Elmerille hommattin kirpparilta eurolla uusi tyttöystävä. Sen nimi on Pirkko. Pirkko on sellainen ruskea luppakorvainen neiti, oikein sopivan kokoinen kaveri. Muistuttaa lähinnä jotain spanielia. Elkku on oikein onnellinen uudesta ystävästä!

Elmeri onkin pohdiskellut tuota nais-asiaa oikein syvällisesti ja kuuli jostain, että naiset ovat heikkoina palomiehiin! Niinpä Elmeri alkoi välittömästi harjoitella letkuhommia ja aikoo liittyä Maubecin VPK:hon. Jospa se tuottaisi tulosta!!?? Ohessa video sammutusharjoituksista.

 

1285617450_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Elmeri on myös kunnostautunut metsästyshommissa, surman suuhun ovat joutuneet niin gekkoliskot, hiiret, myyrät, yksi oravantapainen ja käärme. Tuo käärme löytyi kukkapenkistä uima-altaan vierestä ja jätkä puri käärmeeltä hännän poikki. Sitten se lähti retuuttamaan sitä pihan poikki. Ville ja Tiina olivat juuri tuolloin meillä kylässä ja voin kertoa, että hieman tuli liikettä niveliin meille kaikille ja lähti tuosta rouva Pirisjoesta myös melkoinen ääni :):) Tuona hetkenä emme voineet tietää, onko käärme myrkyllinen vai ei, ja onneksi Ville sai karjumalla Elmerin pois käärmeen kimpusta. Koirat sisään ja käteen lähintä kättä pidempää. Mätkin siinä sitten jollain harjanvarrella käärmettä päähän niin että sain siltä tajun kankaalle. Toni tuli ja viimeisteli lapiolla käärmeen pään poikki...

1285617522_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1285617676_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Elmerissä ei näkynyt puremajälkiä ja soitto eläinlääkärille varmisti että kyseessä ei ole myrkyllinen käärme, se on grass snake niminen vihertävä käärme. Itseasiassa luojan kiitos, meilläpäin ei ole myrkyllisiä käärmeitä ollenkaan, ainoastaan ylempänä Pyreneillä on, joten siinä mielessä ei syytä huoleen. Tuon jälkeen olen nähnyt yhden vielä isomman, joka lähti kasvimaan kupeesta liikkeelle. Ei muuta kun kättä pidempää ja perään, mutta tuo pirkale ehti päästä karkuun....

Kerran on myös kesän jälkeen tuo jätkän ketale häippässyt luolille. Siiri mukana, mutta kiltti tyttö kipitti takaisin kotiin äitin syliin pyytämään anteeksi jo pian karkaamisen jälkeen. Siinä taasen kuutisen tuntia vierähti pojan "luolasessiossa", joka jälkeen tultiin turpa savessa ja turkki täynnä öttiäisiä yömyöhällä kotiin. Poika kuuli taas kunniansa ja sähköpanta napsahti taas kaulaan. Nykyisin panta kuuluu Elmerin ulkoillessa vakiovarusteisiin, koska se on niin ovela jätkä, että se osaa kyllä katsoa sellaisen tilanteen, jossa molemmat meistä touhuaa jotain, että kerkiää ottaa hyvän "etumatkan". Tasan tarkkaan se tietää kyllä, mitä siitä seuraa, mutta minkäs teet, kun veri vetää? Tosin onneksi sähköpannassa riittää pelkkä piippausmerkki, eikä tällejä tarvitse antaa, sen verran on fiksu poika ja tyytyy liskojen metsästykseen omalla pihalla. Alkuun se tosin yritti esittää maansa myynyttä, että otettais panta pois, vaan eipä pure tuo esitys enää! Kun se totesi, ettei surkeeta esittäminen enää tehoa, niin se kulkee panta kaulassa aivan normaalisti.

Voi pojat kun Elmeri nauttisi ja olisi loistokaveri jollekkin metsämiehelle. Pitäsköhän tässä meikäläisen alkaa hankkia aseenkantolupaa että pääsis poika toteuttaan itteään? Tonille ei voi asetta antaa, se ampuisi vaan omaan jalkaan, joten jätetään nuo hommat muille. Tosin tuo öttiäspuoli on kyllä aika paha juttu noissa luonnonluolissa. Tuon luolavierailun jälkeen Elmerin iho on ollut taas kovilla ja turkki on huonossa kunnossa, vaikka meillä on kaikenmaailman Strongholdit niskassa, Frontline sprayt, kirppushampoot ja muut systeemit. Ei tunnu suojaavan mikään, sen verran "hardcore" touhua on nuo luonnonluolasessiot.

 

1285617640_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa oleva mäyrä ei liity tähän juttuun, vaan on tien poskesta ongittu liikenneturman uhri, tuore sellainen.  Jaa miksikö? Nooh, tähänkin löytyy järkevä selitys: Nimittäin tuo pitkäkyntinen menetti hännänpäänsä hyvään tarkoitukseen. Jaa miksikö? No kun emme ole löytäneet vielä Elmerille näyttelykehiin riittävän suurta "motivaattoria" siihen, että sieltä tulisi se viimeinen "täpäkkyys" vielä esiintymiseen. Namuilla päästään siihen 95%:iin ja loput 5% jää uupumaan. Elkku kun viis veisaa karvaisista hiiristä jos ne eivät ole aitoja. Niinpä hankimme Elmerille "aitoa tavaraa" ja tuo hännänpää on huolella nyt kuivattu ja odottaa näyttelykehiä! Kyllä äippä aina keinot keksii!!

 

1285617552_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1285617591_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1285617614_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Syyskuussa kävimme myös Carcassonnessa työreissulla ja koirat olivat mukana, kuinkas muuten. Ja täytyypä kyllä omien koirien luonnetta ja rohkeutta taas kehua, molempien. Kävimme nimittäin Carcassonnessa katsomassa keskiaikaisia turnajaisia, vauhdikkaine hevostemppuineen ja koirat olivat meillä katsomossa mukana. Siinä ne seurasivat tyynenä parin metrin päästä kun värikkäästi puetut hevoset viuhuivat ohi, musiikki soi ja ihmiset huusivat, vaikka vastaavaa ei kumpikaan ole koskaan nähnyt. Kumpikaan ei haukkua räksyttänyt, vaan seurasi tyynenä esityksen loppuun saakka. Taisipa Elmeri jopa nukahtaa kesken esityksen.....

Loppuun muuten vielä video joka on meillä jokailtainen näky. Elkku ei monesti malta alkaa nukkumaan ennen meitä, jos vaikka joku pizzanpala tippuisi huuleen. Niinpä se aina "pilkkii" huvittavan näköisenä ja nukkuu käytännössä istualtaan. Hassu sälli.

 

Sittenpä ei muuta kun jännäämään, nimittäin noin viikon päästä pitäisi syntyä Enskan ja Billyn seksiloman "vahingot". Toivotaan ettei tule kuutta urosta, jotta saataisiin Siirille leikkikaveri joulun alla :)