Aika menee kuin siivillä kun tämän katraan kanssa touhuaa. Amelie kasvaa vauhdilla ja monta monituista asiaa on varmistunut tästä uudesta perheenjäsenestä.

1. Amelie on 100%:sti parson

2. Amelie ei ole nössö, vaan omaa tahtoa löytyy "ihan riittävästi", noin 3,5 kertaa joutuu kieltämään ennenkuin uskoo. Yhtenä päivänä testasimme kokeeksi "koirakuiskaaja" Cesarin metodeja ja otimme sohvan haltuun rauhallisen vahvalla asennolla ja kielsimme Amelieta tulemasta sohvalle. No mitä tekee tyttö, ottaa hirveen vauhdin ja juoksee meidän jalkojen välistä sohvalle..... Että se niistä metodeista....Rohkeus näyttäisi olevan samaa luokkaa kuin Elmerillä. Ei paljon lehmiä, hevosia, autoja, muita koiria, eikä muitakaan outoja asioita pelkää, eikä niille räkytä.

3. osaa juoda normaalisti, ei ole perinyt juomatapaansa isältään, jolloin juodaan nenä kupin laidalla niistäen ja lutkutetaan kielellä seinämää. (myös Saimi-mummulla oli tämä sama piirre)

4. Tyttö on ihan super-söpö!

5. Amelie R-A-K-A-S-T-A-A Elmeriä ja RYYD-loikkien tekemistä sohvalta Elmerin kimppuun! Mehän hankimme Amelien ensisijaisesti Siirille leikkikaveriksi kun Elkusta on tullut niin "Äijä", ettei se viitsi enää leikkiä. Mutta mitä ihmettä tapahtui nyt, kun äijä jaksaa painia Amelien kanssa tuntitolkulla Siirin katsoessa vierestä??

6. Riistavietissä olemme päässeet "hiiri" asteelle. TOIMII!

 

13.JPG

Kolme nättiä pyllyä, mutta mikä kuuluu kenelle??

14.JPG

Amelienkin kanssa pätee sama kuin Siirin, mitä Elmeri edeltä, sitä tytöt perässä. Elmeri on tutustuttanut Amelien myyrästyksen jaloon taitoon. Ainakin 2 raatoa on ovelle ylpeänä kiikutettu. Piru vaan kun ne on niin syvällä maassa piilossa tähän aikaan vuodesta, että joutuu kaivamaan saamarin syvälle!

12.JPG

"Perkele mää kaivan sut vaikka Japanista asti"!!!

15.JPG

"Elmeri, mitä siellä on"?

09.JPG

Siiri on mielissään kun kerrankin se on nopeampi pallon haussa :)

11.JPG

Kyl määki osaan, ku pysyis se jätkä vaan tuolla myyräkuopilla!

01.jpg

Kananvetoleikit onnistuvat jo mainiosti kolmeen pekkaan.

02.jpg

17.jpg

Hihnassa osataan mennä nätisti Siirin kanssa haara-kappaleella.

16.JPG

03.JPG

Ja kyllä, Amelie on hieman enempi Suomalainen kuin Ranskalainen, nimittäin Siirin kanssa saunotaan alusta loppuun saakka nautiskellen, aivan kuten Saimi-mummukin aikanaan! Aaaaaaah!

 Elmeri metsästää mieluummin. (kauhee ylläri)

04.JPG

No kyllä se Elkkukin käväisee lauteilla, mutta jospa tuolla saunan takana kummiskin olis hiiri?

06.jpg

Ja mikä on se paras kenkä? No Reino-tossu tietenkin!!! Näistä ei Ranskalaiset ymmärrä tuon taivaallista!

19.jpg

Touhukkaan päivän jälkeen on ihana loikoilla lähekkäin! Kyllä se niin on, että parasta Parsonille, on toinen Parsoni! PISTE!