DSC_0306_resize.JPG

Tässä me nyt sitten ollaan! Flower, Amélie ja Enska

DSC_0169_resize.JPG

Enska "Finnish Enzo Jr. Of Jack and Co."

DSC_0210_resize.JPG

DSC_0153_resize.JPG

DSC_0208_resize.JPG

DSC_0224_resize.JPG

Äiti ja tyttäret

DSC_0257_resize.JPG

Yh-äiti ja kakarat

Elmeri, Siiri ja Amélie meni Karinelle hoitoon kun me lähettiin Pariisiin työmatkalle. Kun vein koirat hoitoon niin oltiin sisällä koirien kanssa ja rauhassa juotiin kahvetta. Yhtäkkiä ovelta kuului kolahdus ja koiranluukun läppä vaan läiskähti! Karine nauroi kippurassa ja totes, että "Elmeri meni sitten ulos tuosta luukusta" Hänen koiristaan yksikään ei ole mennyt siitä opettamatta. Pian luukku kolahti taas ja poika oli sisällä. No, kauaa se ei sisällä viihtynyt kun taas mentiin ja ikkunasta katottiin kun Elmeri on täydessä työn touhussa kaivamassa myyriä pihamaalta =)

Amélie tottakai sopeutu hienosti entiseen kotiinsa ja se saakin viettää aikaa sisarustensa ja äitinsä kanssa. Siiri tykkäs kans olostaan, mutta Siiriä vaivaa lievä valeraskaus. Kuulemma tuoretta persiljaa vähän ruoan sekaan niin homma helpottuu.

DSC_0059_resize.JPG

Elmeri mielipuuhissaan!

Karinella ja Francoisella on omalla pihallaan Parsoneiden-paratiisi! Ei ollut kauhean vaikea arvata missä meidän Elmeri hoitopäivänsä halusi viettää! No, innokkaasti siellä oli tytötkin mukana!

DSC_0042_resize.JPG

Siirin tyylinäyte

Amelie_Billy_resize.jpg

On noita geenejä roiskittu äidiltä tyttärelle vähän isommalla kauhakuormaajalla!

Teksti Toni ja kuvat Karine