Nyt vois sanoa, että meillä on ollu perhe levällään pitkin maailmaa! Minä ja Toni ollaan oltu Suomessa tytöt Ranskassa ja Elmeri Luxemburgissa! Elmeri matkusti Karinen ja muutamien muiden koirin mukana Luxemburgin kevätnäyttelyyn jossa oli jaossa sertejä ja cacibeja! Tätä kevätnäyttelyä pidetään keski-euroopassa kovatasoisena ja koiria tuohon näyttelyyn tuleekin useista maista; Saksa, Hollanti, Belgia, Ranska, Italia, Tanska ja tottakai Luxemburg.

Vielä ei olla saatu tarkkoja tuloksia, mutta Elmeri oli ilmeisesti valioluokan kakkonen. Elmeri nappas sen mitä tavoiteltiinkin eli tarvittavan sertin ja valioitui! Luxemburgissa siis valioluokassakin jaetaan sertit!!!

PÄIVISTYSTÄ =) Elmeri voittikin valioluokan, mutta parasuroskehän tuloksista ei ole tietoa.

 

1301329014_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ethan Of Jack & Co. joka voitti oman luokkansa ja Elmeri! Kuva Jane Hadley

Elmeri oli ekaa kertaa näyttelyreissulla ilman meitä. Oli hieman outoa odotella pojan tuloksia ja vielä kauhunsekaisin tuntein odoteltiin Karinen kommentteja miten jätkä oli käyttäytynyt, mutta oli ollu kuulemma koko reissun oikein esimerkillinen sälli! Ei mitään ongelmaa ja kehässäkin oli esiintynyt oikein hyvin. Kuvassa Karine esittää omaa koiraansa niin Elmeri oli jonku Karinen kaverin handlattavana =)

Elmerin rivi siis tällä hetkellä C.I.B FIN & LUX MVA PRTV -11 After Barnakin Ät Work Dot COm