Ennen Pariisin World Dog Show näyttelyreissua odottelimme kenneltyttöjämme Suomesta saapuvaksi. Pitäähän kunnon näyttelykoirilla kenneltytöt olla! Tiedättehän, sellaset jotka roudaa hiki hatussa kaikki kamat ja...ja....mitäs vielä ;)

01.JPG

Amélien aamu alkaa aina tällä samaisella venyttelyllä. Ensin etutassut ja lopuksi takatassut

02.JPG

Siirin tapa heräillä on taas kieriskely matolla aamuauringonpaisteessa. Mitä karvaisempi matto, sen enemmän Siiri tykkää!

03.JPG

Kuumaa ja kuivaa on täällä riittänyt, joten allas on ollut kovassa käytössä...sitten uimaan! Améliesta on kuoriutunut meidän perheen rohkein uimahyppääjä!

06.JPG

Vihdoin tuli vieraat Suomesta, ja ei muuta kun heti lenkille ja hihnanpäähän!

07.JPG

Me ei olla ihan varmoja kumpi tässä lenkityttää/taluttaa kumpaa?!? Anna Elmeriä vai Elmeri Annaa???

08.JPG

Hannalle taas iski tyttöjenlenkitys nakki :) Amélie tosin on perinyt äidiltään varsin kummallisen Parson ominaisuuden: se ei nimittäin vedä hihnassa.......Ihan oikeesti!

04.JPG

Meidänkin koirat on tottuneet viettämään siestaa joka päivä, oli sitten vieraita talossa tai ei

 

World Dog Show 2011 Paris

Maaseudun rauhasta hyppäsimmekin sitten Pariisin ihmispaljouteen ja hälinään, taisi siinä tytöilläkin tulla pienoinen "kulttuurishokki"!

09.JPG

Elmerin tallustelua Maailman Voittaja 2011 -näyttelyn viheriöllä

17.JPG

Elmeri... Ehei!!! Tämä EI ole meidän Elmeri vaan ranskalainen mademoiselle Esta Guapa Des Geguis. Kovasti on samaa näköä, että meitä alko mietityttämään ne Elkun karkaamiset että missähän se meidän poika on oikein käynyt ja mitä tekemässä???

13.JPG

Kehässä komeili myös Amélien velipoika Enska (Finninsh Enzo Jr. Of Jack and Co.)

15.JPG

Hienosti esiintyi "Pikku-Enska" elämänsä toisessa näyttelyssä (toisin kuin meidän Amélie, jolla reenattavaa riittää)..... Molemmat ovat tosin vielä aivan keskenkasvuisia teinejä ja tarvitsevat vielä lihaa luidensa ympärille.

16.JPG

Siiri (Miselin Mariinsk Larina) oli avoimen luokan kakkonen. Hieno tulos, ottaen huomioon, että turkki on juoksujen jäljiltä heikossa hapessa....Tuomari valittelikin, että jos turkki olisi ollut paremmassa kunnossa, olisi Siiri voittanut luokkansa. Mutta sellaistahan se narttujen kanssa on :/

18.JPG

Siiri on varma ja pirteä esiintyjä ja esiintyi meidän koirista parhaiten.

1310650622_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toisin kuin meidän "anteeksi että olen olemassa"-Amélie (Finnish Connection Of Jack and Co.)

10.JPG

Elmeri (C.I.B FI & LUX MVA PRTV -11 After Barnakin Ät Work Dot Com) oli valioluokan kakkonen, hävisi tälle komealle saksalaiselle, Gucci Vom Mutschenhof:ille, josta leivottiin BOB, Maailmanvoittaja 2011! Elmeri voitti samaisen uroksen keväällä Luxembourgissa, joten läheltä liippasi :) Elmeri tosin oli taas kehässä hieman liiankin rauhallinen, enkä oikein saanut siihen sitä viimeistä "skarppiutta", jota tarvittaisiin. Kaikenlaiset temput on kokeiltu, viimeksi kuolleen mäyrän hännänpää, mutta ei sekään tunnu kiinnostavan. Höh, no ei kai kun se on jo kuollu!

23.JPG

Maailmanvoittajat 2011: Gucci Vom Mutschenhof BOB ja Revefotens Little Spark BOS


12.JPG

Meidän tytöt ottaa aika lungisti nämä reissut =)

 

KATSO KAIKKI NÄYTTELYN KUVAT JA TULOKSET