24.JPG

C.I.B FI MVA PORTO WINNER -11 After Barnakin Ät Work Dot Com

Viime viikonloppuna teimme piiiiitkän, aivan liian pitkän näyttelyreissun Portugalin Portoon. Ajettavaa oli reilu 1000km suuntansa, joten huhhelihuijaa..... Oli melko raskas reissu. Teimme reissun yhdessä kasvattaja Karine Rouillé:n ja 11 koiran kanssa. Siinä oli kuulkaa koira poikineen :) Siiri ja Amelie jäivät hoitoon Ranskaan, koska autoon ei mahtunut enempää koiria.

Etukäteen ajattelimemme että kivastihan tuo matka menee kun menemme kohti lämpimämpää etelää ja voimme katsella pohjoisen Espanjan kauniita maisemia ja palmut huojuu....

Tuo käsitys oli aivan väärä. Kun ajoimme Pohjois-Espanjan läpi kohti Portugalia, oli kuin olisimme ajaneet Pohjanmaan läpi. Aakeeta laakeeta, ei mitään katsottavaa, lumi maassa, havupuita, todella ankean näköistä seutua... Joten jos joku suunnittelee loma-matkaa Luoteis-Espanjaan -> En suosittele!

Portugalin puolella olikin sitten jo paljon kivemman näköistä, kirsikkapuut kukassa, kevätesikot kukkivat! Täytyy sanoa että ainakin minun silmääni Portugali näytti hyvin vauraalta maalta, ja kun katsoi maan autokantaa, kun mersua ja audia oli rivissä, niin oli vaikea uskoa että maa on taloudellisissa vaikeuksissa. Ainakaan ulospäin se ei näkynyt....

Näyttely oli kansainvälinen ja kaksipäiväinen ja lauantaina kisattiin myös Porto Winner-2011 tittelistä. Kun kerroimme Elmerille että tämän päivän pääpalkinto on Porto-Winner, niin siitähän Elkku riemastui ja poika pisti kehässä parastaan! Voitoksi oma portto WAU!!!!

Kehässä oli parsoneita 13, joten ihan mukava määrä näin Etelä-Eurooppalaisittain. Olipa kehässä myös yksi "sukulainen", narttu Roseira Bravan kennelistä.

Elmeri veti kehän lunkilla varmuudellaan ja tuomari ei kovin kauaa päätöstään miettinyt. Elmeri oli siis ROP, sai viimeisen tarvittavan Cacibinsa ja tuli näin kansainväliseksi muotovalioksi, eli C.I.B:iksi! Maat mistä laskettavat Cacibit tuli oli Suomi 2, Ranska 1 ja Portugali 1. Kaupan päälle tuli vielä tuo hieno titteli, Porto Winner-2011 (PW-11). Joten jo ensimmäisenä päivänä saimme kaiken mitä tulimme hakemaankin. Tuomarina lauantaina oli Rui Oliveira Portugalista. Hänen kommenttinsa oli sekeä: He is very good type, and in very good condition. Samaa mieltä, hih, saatiin tuo mätisäkki kondikseen juuri sopivasti näyttelyyn :) Tonin pyöräilyreissut, lenkit ja ruokavalio siis puri!

17.JPG

Elmeri: Tuokaa jo se portto mulle, lähdetään sen kans hotellille!!!

32.JPG

ROP -kehä, Porto Winner 2011. Elmeri ja Pokerpekenike de las Doce Islas -Portugalista

25.JPG

VSP Pokerpekenike de las Doce Islas

26.JPG

Karinen Extra Love de Pepper Harrow (Isä on Fox Valley Celtic Tiger)

27.JPG

Dhynna-Queen de la Roche Turpin -Ranskasta

28.JPG

Entertainer da Roseira Brava ja hänen toinen kasvattaja Clive Thoms, Roseira Brava -kennelistä. Samaa verta taitaa virrata myös Elmerissä, koska Elmerin isä Arska on Roseira Bravan kennelistä.

Itse Paolo ei päässyt näyttelyyn mukaan, koska heille oli syntymässä juuri Whippet pentue. Juttelimme Clive:n kanssaan pitkän tovin ja oli kyllä todella mukavan oloinen mies. Lähetin myös terkkuja kaikilta niitä lähettäneiltä, joten ne menivät perille. Oli hauska nähdä hänen reaktionsa kun näytimme hänelle Elmerin ja kerroimme että Elio Da Roseira Brava on hänen isänsä. Hän sanoi: Oh........Wau........., oh wau!!!

Clive piti todella paljon Elmeristä ja halusi tutustua Elmeriin lähemmin. Hän oli aivan otettu joten toivotaan että he saavat kipinän taas kasvattaa parsoneita, joita he eivät ole enää kasvattaneet vuoteen. 

30.JPG

CH PT GI Entertainer da Roseira Brava

14.JPG

RYP-kehä. Halusin kerrankin nähdä oman koiran kehän ulkopuolelta ja katsoa kuinka se esiintyy jonkun muun kanssa kuin minun, jos vaikka oppisin jotain. Siksipä pyysin Karinea esittämään Elmerin ryhmäkehässä.

15.JPG

Hienostihan se meni, mutta ei sijoitusta enää ryhmäkehissä

KEVÄÄN 2011 TUKKAMUOTIA ETELÄ-EUROOPASTA

06.JPG

Tämä 80-luvun keskijakaus pehmennyksellä on palaamassa kovaa kyytiä takaisin, myös tummennetut latvat ovat tulossa takaisin.

07.JPG

Dingo & Nipa Neumannin luoma tukkatyyli on huomioitu myös Euroopan tasolla. Luonnon valkoisuus ei enää riitä vaan värin on oltava viti-valkoinen. Miehet huom! Älä jätä pulisonkeja!

34.JPG

Kovasti yritettiin päästä näyttelyn tiimellyksessä tähän päivään myös Parsoneiden kanssa, mutta tyyli tais jäädä enempi näihin vahvoihin Brežneviläisiin kulmakarvoihin!

08.JPG

 Niin sanottu "pompulapamppu-kampaus" oli myös kovaa huutoa....

13.JPG

Tämän naisten pikkuhousunsuojilla tehty kampaus on nyt kovaa huutoa Portugalin suunnalla. Erityisen tärkeää tässä kampauksessa on, että saman väriset pikkis-suoja-pompulat ovat vaakatasossa vastakkain ja värit vahvistuvat ylhäältä alaspäin! Hittivärinä eri liilan sävyt.

10.JPG

Joillekin kalju on arka-asia ja se on peitettävä jollain tavalla

09.JPG

 Joissain tapauksissa taas mitään ei ole enää tehtävissä.....

1296643998_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hauskoja tilanteita näkee myös aina näissä koiranäyttelyissä. Moni sai makeat naurut kun eräs nainen meni ottamaan tästä Bernhardilaisesta kännykällä kuvaa aivan läheltä. Tästä ei Bernis oikein tykännyt ja tarrasi naista hihan puuhkareunuksesta, eikä päästänyt millään irti. Kymmenisen minuuttia nainen yritti turhaan suostutella Bernistä irroittamaan, mutta tämä piti tyynen rauhallisesti hihasta kiinni. Mitäs tulee näpsimään liian lähelle!!! Toni oli taas kameran kanssa oikeassa paikassa oikeaan aikaan :)

 

02.JPG

 Kimppa-näyttelyreissuun kun lähtee, niin siinä on aina vaara, että joutuu nakitetuksi handlaamaan myös muita koiria. Tämä sopii minulle mainiosti, aika kuluu paljon mukavammin kuin että odottelee vain illan ryhmäkehiä. Sain handlattavakseni kaksi kettistä, Diegon (sileä) ja Derickin (karkea). Ja eihän tuo paskemmin kai mennyt, Diego la VSP Cacib, sert ja su ROP Cacib, sert. Derick la VSP Cacib, sert ja su  VSP Cacib, sert. Kokemusta kettiksen esittämisestä ei minkäänlaista, mutta kivaa oli :) Hmmm, ehkä alankin ammatti-handleriksi?? Täällä aika moni tienaa sillä elantonsa :)

16.JPG

 

03.JPG

 Derick

01.JPG

Ryhmäkehässä Diegon kanssa.

 

SUNNUTAI Portugal International Dog Show 2011

Sunnuntaina Elkku sitten vähän möksötti, kun se tajusi tulleensa huijatuksi, eikä mitään porttoa tuotu illaksi hotellille. Siitä suivaantuneena sunnuntaina esiintyminen ei oikein enää jaksanut kiinnostaa....

19.JPG

Bordeauxin revanssi! Elmeri ja Dan Russell de la Roche Turpin... ja taas meidän hyväksi =)

05.JPG

Tälläkertaa tuomarina oli Walter Jungblut Saksasta. Aika nopeaa toimintaa oli tälläkin tuomarilla, ei kauaa mietitty...

20.JPG

18.JPG

Fox Valley Celtic Tiger. Tiger oli PU2 ja sai viimeisen tarvittavan sertinsä tullakseen Portugalin valioksi!

22.JPG

Tigerin tytär Extra Love Pepper Harrow. "Extra" oli sunnuntaina ROP ja Elmeri VSP

11.JPG

Jaana onnittelee Karinea Extran voitosta! ...mutta mitä tekee Elmeri? Onnittelee narttua omalla herrasmiesmäisellä tavallaan! ;)

Raskas, mutta hieno reissu!!!

KATSO KAIKKI KUVAT PORTUGALIN REISSUSTA

1240197332_img-d41d8cd98f00b204e9800998e